Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

Saya mahu sedikit privasi:ohlala, kenyataan macam Fasha Sandha November 30, 2010

Filed under: Pelbagai — mayyaclassic @ 6:07 am

Sudah la kau, perasan macam artis, tak mahu lagi tulis blog takut orang menghendap belog kau!Engkau tengok statistik belog kau sekarang (menangis sambil lari-lari pergi kat Mak).

Haihhhh, sudah dua bulan agaknya saya tak menulis belog. rindu mahu menulis semula. idea terlalu banyak, mencurah-curah, tapi semuanya mencurah bagai menuang air ke daun keladi. tak sempat diserap macam sepan.

Hari tu, saya jadi malas menulis sebab saya demotivated bila baca blog orang yang kebanyakan menggunakan blogspot, canggih manggih, saya pula?guna wordpress. Tak canggih, tak glamour.

Tapi, ada aku kisah?

mungkin saya akan kembali menulis sele[as ni. Tapi sebelum itu, ini tentang saya sepanjang saya tak menulis blog:-

1) Saya kembali memohon untuk menjadi guru Bahasa Penjajah. Telah menghadiri ujian kelayakan Mtest.

2) Satu sebab kenapa saya terlalu amat sangat menyayangi Mursyid ialah, selain menjadi penyerap yang baik untuk semua bebelan saya, Mursyid adalah seorang yang mampu lakukan hampir semua perkara ( Ya la, mesti ada yang sempurna dan ada yang tidak), tapi usaha Mursyid untuk membantu saya dan sentiasa berdampingan dengan saya sewaktu saya perlukan semua perkara, dia ada di situ.Membantu. Dan sangat berusaha. Saya sentiasa terharu dengan dia. Dia adalah Johan di hati saya. oww-penghargaan untuk Mursyid adalah kerana dia bersusah payah menyiapkan 1 set soalan matematik SPM yang susah cam lahanat tu untuk saya menghadapi Mtest dan  mengajar saya dengan sabar. I luv u!

3) Saya give up untuk menoreh getah lagi setelah kejadian kecurian getah sekerap berlaku. saya berhasrat untuk jual ladang-ladang getah saya kepada Sime Darby Plantation.

4) Eh, saya juga sudah belajar menunggang kuda sekarang. suka.

5) Banjir- My turning point, dari kulit putih mulus terus menjadi hitam arang akibat berjemur di atas lori untuk sampaikan sumbangan kepada mangsa banjir di Kangar.

Lain-lain perkembangan terbaru akan diberitahu dari masa ke semasa.

Advertisements