Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

Cara tangani stress fi shahri Ramadhan al Kareem Ogos 20, 2010

Filed under: Pelbagai — mayyaclassic @ 2:55 am

Muka aku sekarang lagi sikit nak jadi macam kucing ni. Kalau that bitch cakap dengan aku sepatah lagi perkataan hari ni, aku hanya mampu berdoa agar puasa aku tak batal.

Advertisements
 

6 Responses to “Cara tangani stress fi shahri Ramadhan al Kareem”

  1. soksek soksek bercanda Says:

    comei la kucin tuh..wakakaka

  2. mayyaclassic Says:

    Kucin tu je comel..penulis blog ni dah jadi macam singa.

  3. soksek soksek bercanda Says:

    nasib tk jadi raksaksa

    • mayyaclassic Says:

      Klu i jadi raksasa, nanti orang yang I geramkan tu akan jadi Otromen..ape-ape keadaan pun, otromen mesti menang punya..x bley x bley, biaq i terus jadi singa jadi jadian..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s