Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

Cara tangani stress fi shahri Ramadhan al Kareem Ogos 20, 2010

Filed under: Pelbagai — mayyaclassic @ 2:55 am

Muka aku sekarang lagi sikit nak jadi macam kucing ni. Kalau that bitch cakap dengan aku sepatah lagi perkataan hari ni, aku hanya mampu berdoa agar puasa aku tak batal.

 

6 Responses to “Cara tangani stress fi shahri Ramadhan al Kareem”

  1. soksek soksek bercanda Says:

    comei la kucin tuh..wakakaka

  2. mayyaclassic Says:

    Kucin tu je comel..penulis blog ni dah jadi macam singa.

  3. soksek soksek bercanda Says:

    nasib tk jadi raksaksa

    • mayyaclassic Says:

      Klu i jadi raksasa, nanti orang yang I geramkan tu akan jadi Otromen..ape-ape keadaan pun, otromen mesti menang punya..x bley x bley, biaq i terus jadi singa jadi jadian..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s