Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

Sudah seminggu Ramadhan Ogos 18, 2010

Filed under: Pelbagai — mayyaclassic @ 9:15 am

Dah masuk seminggu Ramadhan, tapi, dengan rasa riak dan bangganya, saya  rasa macam baru sehari berpuasa. Roh berpuasa belum betul-betul menyerap dalam hati nurani. Mungkin amal ibadat belum cukup kot.

Sebetulnya, apabila masuk saja bulan Ramadhan, saya terus tak ada mood nak menulis blog. bukan sebab  saya tidak minat berkongsi rasa dan cerita di sini.

Tapi saya rasa amat terganggu gugat dengan sorang blogger yang baru saya jumpa. Setiap kali saya buka wordpress untuk taip entri baru, saya mesti tergoda -goda dengan satu blog ni. Cerita dia memang buat saya gelak berdekah-dekah sampai tergolek-golek.Dah , saya tak der mood, sementara tu, boleh u all semua pi baca sini budakyangjahat.blogspot.com/

Blah

 

6 Responses to “Sudah seminggu Ramadhan”

  1. soksek soksek bercanda Says:

    salam..haha ade lak mcm tuh….
    smt berpuasa gak wat kamu teep….
    bile nk kawen nih???
    haha..pepun puasa kali nih kat perlis mst besh kan…salam ramadhan….

  2. mayyaclassic Says:

    Puasa kat Perlis memang terbaik..tak hingin lagi nak berposa kat KL atau kat mana-mana tempat yang jual cucor, saiz S,inti takder,kedekut garam dan gula, 3 biji singgit..huhu.Kamu nih, asik tanye kita bl nak kawin, cakap je laa, kamu nak jemput kita pi kenduri kamu kat Ipoh nuuuu..

  3. Mai Salamin Says:

    yuhuuu…..

  4. mayyaclassic Says:

    Mamat ni telah meceriakan aku dengan lawak spontan beliau di bulan Ramadhan yang barakah ni


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s