Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

Just for the sake of updating my progress November 26, 2009

Filed under: Aku suka Semua — mayyaclassic @ 6:43 am

Tadi

  • Saya kena edit company profile guna Adobe Illustrator yang saya tak pernah guna, tapi manage to do it heavenly(instead of like hell)
  • Saya menyumpah orang macam sesumpah disumpah kerana menyumpah orang yang menyumpahnye.
  • Saya jumpa dengan teacher wanabe yang berkongsi cerita practical mengajar macam sengal je experience dia

Sekarang

  • Saya tengah chat ngan kawan saya yang tak kurang sengalnye. Klu dah lama tak chatting rasa rindu pulak. Dia lah satu-satunya kawan chatting saya yang kekal lama, dah masuk 2 tahun dah berchatting.
  • Tengah menahan lapar. Tak boleh kuar makan selagi tak dapat respon dari KL pasal design tu

Kejap lagi

  • Saya akan ke kangar selesaikan all bills. harapfully, dapat parking dengan senangnye

Esok

  • Esok raya haji, ayah saya akan buat kenduri korban sikit. so mungkin saya akan bizi sepanjang hari, memasak dan melayan tetamu.
  • Saya tak sabar nak jumpa kawan-kawan dah berborak panjang lagi.

Minggu depan

  • Isnin saya akan terbang ke KL
  • Selasa ada course di ULCC PJ
  • Rabu, siang bleh gi tengok wayang and shopping tingkap, malam, terbang bersama superman kembali ke sarang.

Chowwwww

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s