Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

Jun 23, 2009

Filed under: Aku suka Semua — mayyaclassic @ 2:04 pm

owww nowww, saya ini sungguh kurang produktif sejak dua menjak ni. Saya dah kurang mampu bergelak ketawa bertepuk tampar dengan kawan-kawan, saya dah kurang mampu mengeluarkan idea bernas tatkala menulis apa pun, dan saya tida mampu lagi tidor lewat, oh ya, dan, saya tidak mampu melukis dengan baik sekarang.

Puncanya sebab saya sendiri yang tak pandai nak uruskan diri sendiri dengan persekitaran baru,

Justeru,saya memerlukan masa untuk menyesuaikan diri dengan segalanya yang baharu.

Yearghhh nanti saya stabil barulah saya akan update blog ni.

 

2 Responses to “”

  1. mrXfared Says:

    rilex..
    tarik nafas sepanjang mungkin….


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s