Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

Nguanguanga–ngantuk Oktober 21, 2008

Filed under: Aku suka Semua — mayyaclassic @ 3:47 am

nguaaaaaa, aku mengeliat dan menguap, ngantuk.semalamsampai rumah pukul 9pm tuu..kelihatan kak yan sedang mundar mandir di hadapan aku. berulang alik antara mejanya dan meja en. Rozahan. Wak Lan kat sebelah aku ni plak tak habis habis dengan calculatornya,mengira duit, ayat paling dia suka, “menyampah aku lah” haha. Kelihatan aku berada di belakang meja sedang menaip dengan kadar kelajuan sederhana.. aku dah tak tau nak buat apa lagi, aku dah siapkan meeting report semalam as well as dummy for newsletter. semalam. Ya semalam sangat best. aku pergi ke Plant kami kat Bahau Negeri sembilan. Perjalanan mengambil masa lebih kurang dua jam dari KL. jalannya, Ya Rabbi, Bengkang bengkok macam nak pergi Janda Baik. tapi semua tu berbaloi dengan pamandangan yang cantik sepanjang jalan. Miting bermula pukul 2.15, dan miting ni adalah amat berkait rapat dengan PR. First time I met the workers there, aku dah rasa best. Diorang tak rasa macam aku ni adalah budak YES sebaliknya diorang ingat aku dah lama kerja. Pelik pulak aku, kat sana aku jadi cepat mesra. manakan tidak, depa pun sangat mesra lagi poyo. dah tu nak tunjukkan betapa happeningnya orang orang kat sana nun, siap ada satu jawatan tak rasmi baru, Head Department of Entertainment.Wah macam kerja kat Kota Keriangan Genting lak haha. Depa banyak bagi nasihat dan menokong aku, ada sorang brother tu, dia kata klu aku tak dapat sambung kerja ni selepas YES,aku boleh terus proceed kerja kat sana jer dengan diorang. Dan ternyata aku amat happy kerja kat sini, balik kerja dengan senyuman dan datang kerja pun dengan senyuman..

Oh Happy Happy day!!

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s