Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

Please have some respect!! at least!! Julai 4, 2008

Filed under: Aku suka Semua — mayyaclassic @ 8:27 am

hari ni aku rasa pelik sket, nak marah org pon ada, rasa frust pun ada, entah, aku pun x reti nak kategorikan perasaan aku nih.

ceritanya macam nih, semuanya bermula di opis la. Bos aku nih seorang yang pelik sikit, dia suka buat benda secara tiba tiba. klu tak menyusahkan orang takpa gak, ni tak, mesti nak menyusahkan orang ja kerjanya.

1. hal pertama yang wat aku bengang dengan dua orang makhluk dalam opis ini adalah tadi pasal mmber aku ni, dia nak turun lunch dah, tetiber bos aku panggil naik plak, suruh wat surat for the lady yang dia gediks of. meluat la gak aku dgn  perangai gatai tak bertempat dia tu. pastu yang member aku ni plak, tahap gabannyer dia bengang dengan orang tua tu. tapi tak yah la tunjuk sangatt, ni siap wat muka ngan org tua tu, dah sedap aku dok dutuk2 ngan dia tetiba muncul seekor raksasa mata 8  bos aku kat bilik aku. huh, mujur cakap slow slow, klu tak mampos kantoi. dah tu keje yang kena buat tu senang jer pon, last2 aku gak yang buat.

2. Situasi kedua adalah di mana tetiber jer dia ajak kitorang pi majlis pelancaran buku terbitan company kami kat pwtc. selamber jer nak pi baru nak panggil kami pi skali, paksa soh cepat2 lak tu. aku mmg malas nak join bender gini, ada ka dia paksa aku pun pi skali padahal baru 5 minit before that aku siap buat keja dia and x smayang zohor lagi, mmg tak sempat dah klu dia nak tunggu aku plak. apekebengang la org tua tuh. dah dia paksa mai ngan nad, diorang terpaksa la ikut.

huh!!

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s