Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

senyum senyum Jun 10, 2008

Filed under: greenz grinding — mayyaclassic @ 6:20 am

semalam disebabkan ak x der keja dan x der orang nak bermasej masej ngan aku so aku pon godek godek la henpon aku, mencari papa yang bleh aku wat supaya aku x mati kebosanan sensorang. so aku pun buka la bahagian calendar dan nota- nota yang aku tulis kat calendar, banyak jugak rupanya yang bleh aku baca dan senyum kambeng sensorang. most of the note start dari rahun 2006 sbb henpn ni aku beli pada tahun 2006. antara nota2 tersebut adalah seperti berikut:

2006

15.11- yeehaaa habs exam

23/12- very sweet memory of mclead Perlok

2007

13.1- haha menang explorace!!!

18.1- !@#$ call- sayang

21.1- parit sulong, kota tingi johor-sukarelawan banjir

22.2- arghh kelas berderet, bossan!aja-aja!!!

25.2- Pangkor-recreation-go gurlz power

14.3- Lah n yang kawen

27.3- cry baby cry, cry on my shoulderwipe your tears, smile, n u r new person now. u had prove it to him.now wait and pray to Allah alone. only true love shines

29.4- why theres still a people who aren’t thankful for what they had and there is people who deserves to get something got nothing?Only Allah knows..im thankful and proud for who i am

1.5- B.e pi Sahara

11.5- amazing Malacca

13.5- bila kita dekat hati terasa makin jauh, bila berjauhan rindu selalu bertandang.. aku selalu keliru dengan janji !@#$, seriyes ke, memain ke ,konpius, x bisa ketemu walau sedetik.wlu sangat dekat,usah disalhkan waktukerana janji yang tak pernah tertunaikanolehnya.Ya Allah. Apakah ini semua? jiankah?Balasankah? atau satu anugerah perasaan yang hanya aku alami.Adakala aku sangat benci, namun sering terpujuk oleh masej2 penyejuk hati darimu.  semakin rindu jadinya, namun aku x kenalimu sepenuhnya bagaimana hati ini bisa tumbuh rasa cinta dihati, namun,itu yang aku alami, x mampu lagi membohongi jiwa sendiri. sedang lidah engkar , hati parah mengiyakan hakikat. riwayat ini, bilakah akan berakhir.

14.5- hari hari terindah dalam hidop, jumpa !@# di !@##$.nyamannyaa pantai ni.

17.5- abi went to dessert.

14.6- Damn u !@#

13.7- go genting

31.7- besarnya impian- kiranya bisa menggapai awanandai hajat x kesampaian, luluhlah ah hati ini, rawanlah segala kudrat, durja perasaan, moga makbul doa hamba yang zalil ini.

15.8- hari paling dungu

31.8- 50thn merdeka.

11.7- PRIA 07

13.9 Ramadhan Mubarak!

13.10- raya yang sempurna

30.10- hari ni aku frust sangat dengan !@#$. nape tah, dia x buat salh pun ngan aku, juz aku yang rasa menyampah sangat dengan diri aku yang used to like him. Bloody  damn you !@#$

3.11- my birthday- maybe I’ve change to someone else. who knows?( ni aku tulis long before my birthday

3.11- you’r not even 1 inch changebut you do happier than before. (on birthday)

4.11- 017 masuk ward

9.11- ciah nikah

10.12- kosovo merdeka

11.12- huhu terjumpa !@#. berbakul bakul hamun aku kat dia, selama ni sia sia.He lost handphone!!!!

12.12- AGM IPRMSA-

Segala puji bagi Allah yang seniasa mendengar rintihan hambanya, Pertemuan terakhir yang amat bererti.perasaan yang menjalar alam setiap degupan jantungterungkai. Allah saja yang tahu perasaanku. pertemuan pertama dan terakhir ini menjadi bukti kasih sayang Allah dan membuat aku kembalikepadaNya. Aku bershukur dengan nikmatmu ya Allah

26.12- still remeber the day you went away.

2008

14.2

Waiting for love to come with thousand roses in hand

19.4-017 accident

1.5- betllah 017 will be forever hers

6.5- hari yang paling best. i won over x 017. and muhamad masej aku!!!

20.5- urghhh 017 marah aku ker? eeeuuuu tatoott kene mawah

errrmmm tu la serba sedikit kerja kerja yang tak berfaedah yang dah aku wat selama nih

 

 

 

 

 

2 Responses to “senyum senyum”

  1. aku pun hp guna wat nengok jam je.. tak ada org nak msg2 dah..

  2. Cik pemilik blog Says:

    SumpitSauber: handphone hari ni bukanlah dicipta untuk bermasej je kan, kita bleh gn kalkulator, gn sbg torchlight,as an mp3,kalendar, reminder, jam, compass, buat baling kepala tikos, dll..> kenyataan org boring ;p <


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s