Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

perbualan menyakitkan hati di suatu petang Jun 6, 2008

Filed under: Aku suka Semua — mayyaclassic @ 9:07 am

benciberikut adalah perbualan authentic aku denga mmber seopis merangkap serumah aku kat ym,,semuanya sangat sengal and sendal. aku kah yang jadi mangsa.

Myza Belle: tsm xde keje.hati2/
Myza Belle: n org xnak angkat call dia
Aku said: hoho
Myza Belle: so japg dia akan panggil sapa2
Myza Belle: or call sapa2
Aku said: dlm masa beberapa minit musti dia nak miting
Myza Belle: dia ada mtg kat th selborn kul 11
Aku said: yer kerrrr
Aku said: yeeehaaaa
Aku said: dnia ini ana yang punyaaa
Myza Belle: hahaha..fairuz kol..wahahah
Myza Belle: lawak la fairuz ni..
Myza Belle: aww… abg fairuz
Myza Belle: kekasih hang suma lawak2 naa..
Aku said: bila masa dia jd kekasih gelapku?
Myza Belle: hohoho
Myza Belle: oh..nik ya.
Myza Belle: sowi2..
Aku said: sapa lagi kekasih aku selain muhamad?
Aku said: yang lain sapa lagi ek yang lawak
Myza Belle: rexhepi yg bertakhta..
Aku said: tu la banyak sangat bf, sampai aku dah x ingat sapa?
Myza Belle: sowi Mrs Rexhepi
Aku said: semua bf syok sendiri
Aku said: fairuz cakap papa x ngan hang?
Aku said: lama x dengar perkembangan diri beliau
Myza Belle: ckp pasal email je la..
Myza Belle: pastu kali kedua call pun pasal email
Aku said: tsm is leaving…
Myza Belle: yup.ikrimaah was here
Myza Belle: Your buddy has sent you a cool Emoticon, to get it click http://www.smileyhub.com/s.asp?im=Yahoo&ref=3&ses=85969571&rsn=2&app=21824341&cont=%5c@TCBE(20114)(0)$V=2,S=85969571$%5c@TCEE
Myza Belle: hang jadi kan ikut aku n nik pi museum?
Myza Belle: ah..tak.. hang mmg ikut kan?
Myza Belle: ngeh ngeh ngeh
Aku said: ikut ikut
Aku said: ak nak nenok mseum
Aku said: 1st time pi mseum
Myza Belle: lorr?
Myza Belle: huhu..
Myza Belle: bagus!
Myza Belle: might be interesting experience 4 u
Myza Belle: bw matrik kad tau.. dpt half price RM12 jd RM 6..
Aku said: jangan nak ajak ayam kak huda
Aku said: klu dia nak ikut
Aku said: cakap pi ngan keta mmber
Aku said: x muat
Aku said: huhuhu
Myza Belle: ha
Myza Belle: tak paham..
Aku said: kak huda dok tanya hang pasal esok kan
Aku said: jangan terajak2 ayam ngan kak huda
Myza Belle: gini.. sebenarnya.. aku kan nak kuar dgn nik sok. pastu dia nak ikut..pastu aku nak ikut hang pi klcc n nak amek kesempatan ini utk ajak ko pi merapatkan diri n buat tapak kat nik.. tapi akak tu kan tak suka ko.. so dia ttibe tak nak gi langsung padahal..beriya je nak ikut aku kuar dgn nik..
Aku said: aku x paham tapi nak gelak
Myza Belle: dia buat ayat..tak nak pi muzium sbb taknak pi klcc.. malas nak layan la. sbb apa2 pun aku yg kena bayar utk dia. duit aku dah tinggal sikit.. aritu shopping tak hengat akak tu..tapi guna pinjam duitnya gue..
Myza Belle: tak nak pi klcc sbb ko ader paham tak ni.. padahal aku yg ikut hang..kwang3..
Aku said: maciam maciam
Myza Belle: ape yg ko buat sampai dia tak suka hang ni? hari2 ngata hang kat aku sampai aku yg naik teksi dgn hang and kenal hang since kelas PR ni merasa sangsi..
latifah said: hohoho
Aku said: aku ni kan insan hinaaa
Aku said: semua org x suka aku
Aku said: err bukan semua
Aku said: dia ja kot
Aku said: aku pun pelik
Aku said: aku buat dosa pa tah kat dia
Aku said: adakah ak commit benda2 yang munafik sehingga dibenci sebegitu rupa?
Myza Belle: apakah..?
Aku said: mai aku kesian hang kerana telah menjadi batu api
Aku said: dush dush
Aku said: hahahaahhaaaaaaaaaaaaaaaaa
Myza Belle: aku tgh benggang ni
Myza Belle: malas nak layan.
Aku said: benggang?
Aku said: kenapakah?
Myza Belle: yg penting sok aku kuar dgn ko pastu angkut ko kuar dgn nik
Myza Belle: sbb aku benggang ialah..
Myza Belle: aku bosan hari2 dia mengutuk and cakap negatif di belakang ko walau hatta kerana ko minum air.. dgn alasan. ko pasti tidak membasuhnya..
Myza Belle: itu satu antara contoh2 la..
Myza Belle: aku lah batu api yg di laknati
Aku said: errmmm dan apa pulak hukumnya kencing dan berak tapi tidak mencuci jamban
Aku said: tidak menyapu sampah
Aku said: tidak memasak untuk semua
Aku said: apakah?
Aku said: basuh pinggan sket pun x bleh
Aku said: dia tak tau yang semua org tengah pulaukan dia
Myza Belle: hari ni duk ngadu kat haku yg sibuk ni..berkenaan hal ko and rumahtangga kitahanya kerana aku nak pi klcc dgn
Myza Belle: ko!
Myza Belle: apakah beliau tidak menyedarinya?
Aku said: ajaib betul makhluk pelik seorang nih
Aku said: aku ni kira jarang terasa tau ngan dia
Aku said: sbb aku jenk kisah dia nak kata apa punis t
Aku said: mis ngan nad tu dah tak tak tahan giler ngan dia sampai mis yang sikhoh tu kata cam nak cekiiiik jer dia tu
Aku said: aku jer yang dok coolkan depa
Myza Belle: sikhoh..hahaha..
Aku said: rupanya dia lancar perang yang lebih teruk ngan aku?
Aku said: huh
Aku said: apakah?
Aku said: susu cap teko yang maha ajaib lalalala
Myza Belle: aku ni bosan.. dia dah la suka2 masuk bilik aku dan duduk je.. aku yg sedang hangat bercinta di telefon ni pon terganggu.. tak faham2 ke masuk bilik tu tanda.. ‘i need privacy” and ‘dont want to see y’all’ hahahaha
Myza Belle: masuk utk ngumapat hang sampai siti pun naik heran..
Aku said: oooo aku sibuk2 masak kat dapor bagi dia makan
Myza Belle: aku ckp je la..hangpa dua tak ngam and better kita2 yg lain ni tak yah masok campor gaul dalam perbalahan hangpa..
Aku said: dia dok ngumpat aku plak ek?
Myza Belle: hahahah..yup [jwapan batu api..]
Aku said: ceisss sungguh tak kenang budi
Myza Belle: sila la refer kpd siti.. tapi.. tak perlu la poyo yaa..
Aku said: lain kali klu turn aku masak aku x nak ajak dia makan
Aku said: hampa semua
Aku said: aku warning!!!!
Aku said: klu aku masak
Aku said: jangan nak gatai2 ajak dia makan
Myza Belle: hehehe..tapi lau hang bbual2 pun nanti mybe siti tu tanya sbb siti pun agak terganggu la. sbb ape ke he nye nak discuss balik perbualan dia n pakwe dia..
Myza Belle: ko taukan.. akak tu lau berbual.. asyik negatif je..
Myza Belle: cth kalau pakwe tinggalkan..
Myza Belle: nanti dia akan kata jantan tu jahat la..bla2..
Myza Belle: tp dgn perempuan tu sekali at the end kena jugak salah..
Myza Belle: tapi akan ada jugak watak2 tambahan yg tak dibincangkan akan terpalit besalah spt mak cik, ibu bapa, nenek jiran sebelah hatta presiden bush sekali pun dgn tangan yg bergoyang2..
Aku said: brrrrrrrr
Aku said: what is that…
Aku said: huhu
Aku said: biasanya aku x dek perasaan pun klu dia kututk aku depan2
Aku said: tapi sekarang aku sangat benci
Aku said: maybe sama dengan apa yag nad and mis rasa
Aku said: selama ni aku dok gelak2 ja kat depa
Myza Belle: patutla disuatu ketika dulu ketika aku memesej hang..hang buat tatau je..
Aku said: cakap ada musuh dalam selimut
Aku said: yerr lah
Aku said: dah aku xdak masalah ngan dia
Aku said: wat pa aku nak bengang
Myza Belle: aku yg benggang sampai benggong tiap2 hari sampai haru biru fikiranku.
Myza Belle: perasan tak aku suka kunci pintu dan suka bcakap ttg privacy sejak akhir2 ini.. ianya adalah kerana hal ini.

begini lah alkisahnya apabil aku imushi oleh seseorang yang bodo piang, bodo x bleh di ajaq, aku nyampah tengok muka dia.. Ya Allah jauhkanlah aku dari api neraka..

ternyata aku ni x baik, klu x buat apa ada orang nak bermusoh ngan aku. tapu aku menganggap dia musih yang x setara.. sbb semua org pon benci ngan dia.. lain la klu semua org benci kat aku, jmpa aku ludah kat muka aku, ha tu, sahih la aku ni teruk gilaa..

Heee dengaq suara dia pun aku rasa nak !@#$. sekian.

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s