Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

hari yang biasa-biasa Mei 5, 2008

Filed under: Aku suka Semua — mayyaclassic @ 11:22 am

aku rasa aku telah pon masuk ke zon-zon yang sama dengan fazura dan geraldine, nora danish-fasha sandha, jue-jehan miskin-ako mustafa. altantuya-errr ngarut.sebab orang dah mula curigai aku cuba nak ngorat boyfren dier. kihkihkih. nak tergolek2 aku dengan smer yang berlaku nih. dan aku rasa aku sangat glamour skarang, bak kata drama gossip girl, anda bukanlah seorang yang popular kalau anda tidak menjadi topik perbualan.hahaah. aku kejam, padahal puan yang seorang lagi tu x abis2 riso aku cilok boypren dier. percayala cik, saya x akan merampas kebahagiaan cik dengan encik tuuuuut. bosannya terlibat dengan kes penyalahgunaan perasaan ni. rasa cam nak lari pi beli eskrim koneto Mcd jer skrg nih. baru best dan nyaman seperti salem cool planet. errr hari i, baru aku perasan yang tuan syed isap cerut benson and heges( mcm terhegeh2 hehe). menatang haram jadah tu la yang membuatkan baju aku berbau macam org merokok sekotak setiap hari. huhu, sampaikan makcik cuci jamban kat steshen lrt pandang2 aku masa aku singgah situ masa cilok dari keja hari tu. hangin tul aku. huhu.sudah. nak pi shoping kat pasar malam, nak beli, akok, nasik kerabu mak siti nurhaliza( betul- muka dia sejibik cam mka mak mentua datok k), bihun goreng longgok, cendol kot, yes kopok lekor skali. huh, makan macam jin tanah!!!

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s