Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

makanan tengah hari saya Mei 2, 2008

Filed under: Aku suka Semua — mayyaclassic @ 5:34 am

hari ni makanan tengah hari saya sangat sedap lau saya akan makan dengan lahapnya. lunch saya hari ni dimulakan dengan bismillah.. seterusnya saya makan betik untuk melicin kan segala kekusutan dalam usus. main course saya adalah nanas dengan sambal kicap yang extremely pedas,yang membakar sluruh bahagian trakea hingga ke perut, yummy sangat. satgi saya akan akhiri lunch saya dengan beberapa slice tembikai yang merah lagi sejuk.

persoalannya adalah

1. saya membeli buah-buahan tersebut dengan harga  rm1 bagi setipa satu, jadi berapakan RM saya yang tinggal di dalam tabung?

2. hu soalan yg x berkaitan lansung! soalan sebenarnya, mengapa saya makan bua jer untuk lunch?diet? doit x der?x der kedai makan?

x semua jawapan adalah salah.saya xmakan sebab kat area saya ni banyak sangat tikos gemok rotatuile, eeeeuuuu gelinyerrrr, tadi saya nampak satu lagi peristiwa yang menyumbang kepada x lalu nyer saya nak makan kat area ni. selepas waktu subuh yang berbalam2 balam dalam kol 9 pagi tadi, saya nampak 3 ekor gagak tengah gadap dier nyer rezki pagi ni, seekor tikus, diuraika tali perutnya dan di makan di pinggir jalan. euuuuu geli nak mampos…

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s