Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

hoho suka hati aku la April 23, 2008

Filed under: Aku suka Semua — mayyaclassic @ 9:26 am

hati aku suka atau suka hati aku?

haha hari ni best. aku ader meeting dengan IKIM. wallawey, aku tak ready sangat nak p miting tu, tapi dah terlanjur wat appointmetn aku pun pi ja lah. yang aku nak cerita kat cni bukan nyer apa, aku ni dah agak below the weather hari ni, so mood untuk bercakap tu tak brapa ada la. so kami miting dengan hambar pada mulanya, o ya, hari ni aku ngan bos aku ja pi miting tu, pasal mis malas nak ikut, alasan dia, nak wat PLC konon.huhu.so dengaq cara aku cakap yang x berapa best tu, bos aku dengan selambanya potong cakap aku, setiap kali aku cakap, dia potong. hangin aku, last2 aku terus diam,, amik, cakap la sensorang encik bos, tak hingin aku nak masuk campoq walaupun tu adalah bisnes aku.  

Daalam tak dak mood tu, aku berjaya arrange 2 miting hari ni, waaa membanggakan. harap2 mashuk a, aku x sabaq nak tempah jet nak bercuti kat hawaii.

Point nyer yang aku nak cerita kat cni ialah waktu on the way balik, bos aku pun dengan selambernyer berkata seperti ayat berikut

Bos: Tip, i observe my environment la tip

Aku: ermmm? ( x phm plus blurrr)

Bos: you know what? i notice juz now when we are at the midst of conversation you are silent after i take overtake your conversation.

aku: yer ker?

Bos: Yeah I noticed you suddenly silent and your face suddenly changed. what happen?

aku: dalam hati( what happen? stiap kalli aku nak cakap dia potong, lagi mau tanya)

Bos: Im sory i brought you down, but today i think you are not starts the meeting intrestingly la

Aku: yup iguess im not that ready to meet them today coz im quite having headache( dah nak terbelah lapan kepala aku ni, sakit sangat sebenaqnya). besides i am carry a style of i easily feel irritated when somebodu take over my conversation. fll stop. haha. by that time aku rasa nak gelak kat2 ja dalam kreta tu. tapi aku tahan. cam ner la aku sangat tegas dengan bos aku hari ni? biasanya aku dengar ja dia cakap pa pun. last lat sampi office aku dok tersengih2 ingat balik yang aku cakap g2. sampai bila aku nak jadi baiiiiik ja kan.. sekali sekala kena la expressive sket. huhu, jangan potong gaji ek sir,, p lagi comisen ok la.

 

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s