Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

pieces of me April 18, 2008

Filed under: greenz grinding — mayyaclassic @ 6:58 am

arghhhhhhhhh

lokasi: Seri Gombak

Cuaca: senyaman air cond- 18darjah salasiah

Lagu Latar: Siti Nurhaliza- luka untuk dimengerti

saat ni aku tengah dok hayati lagu siti ni. aku pun x paham maksud tajuk lagu ni -luka untuk dimengerti- tapi sedap a lagu ni. aku pun x tau mana aku dapat lagu ni. tengok2 ja dah ada kat dalam computer. sebenaqnya la ni waktu rehat opis,bos pi smayang jumaat. aku dah siap kerja aku sebagai designer tak terlatih hari ni. hari ni aku dah wat call kepada client aku, and wat design t-shirt for ministry of international trade and industry. huiii payahnya hanya tuhan yang tau. sebenaqnya tadi masa aku dok tengah wat keja design design ni hati aku puas sangat dapat maki budak design company aku sorang2 dalam hati. ada ka patut, aku dah lama mintak dia wat enda ni, then dia ckp ok, then every time aku tanya dia kata ok, tapi bila time aku nak dia kata dia x dengar pun bos aku soh dia buat. mak aihhh rasa nak tercekik ja aku dengar ataupun ak nak ja cekik dia masa tuh.. heiiiiii geramnya aku masa tu. please la, x kan la aku n kwn2 aku yang x da software and facility as well as knowledge ni nak wat keja design. konon dia pakai MAC OS. geram lagi . lagi geram, dia x penah bayangkan ka macam mana susah payah nya kami nak wat benda tu. tau la dia pn busy. tapi klu dia bertindak to be in our shoes, dia mesti tau macam mana rasanya. dah la kena perah idea wat proposal then all the design is on our own. Ironically, it is the same like when he is asked to do a design for proposal and at the same time he has to think over the content of the proposal itself. ha camtu la rasanya..

ahh sudah lah cita pasal mamat ni. berbalik kepada cerita aku.yesterday, aku pi miting ngan client aku, GABEM. sebenaqnya projek Manager dia, mis, aku juz act as project coordianator j. waaa x sangka ak dapat pi miting kat UOA building situated at golden triangle KL. dah lama aku dok berangan nak cari client kat area2 tuh, baru nampak prestij beb! selepas miting beberapa lama kata sepakat pun dicapai dan kami diminta untuk hantaq proposal sekali lg based on what we discssed. wahh berkobar2 aku nak cari komisen nih. hahah

aku nekad nak cari duit banyak2 mulai hari ni untk keperluan beribadah dan juga masa depan.. huhu poyo.

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s