Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

mari kenali aku 1-barang atas meja ku April 11, 2008

Filed under: Aku suka Semua — mayyaclassic @ 10:30 am

adapun barang barang di bawah ini terdampar di atas meja aku sekarang.

di sudut paling hujung ada arca kayu hitam stinggi dalam 20cm, berbentuk orang yang sedang jujung benda atas kepada- ni dato’ raja mohamad bagi, dari senegal. mineral water spritzer, tnpanya aku dehidrasi, calendar, BERNAMA bagi masa aku keja kat alpha dulu, bekas stationary yang sarat, telefon biru, tanpa telefon ni, bisness kitorang x ble jln,.di celah-celah dekat bks statioary ni ader solution for contact lens yang merangkap ubat mata kering.ader headphone jenama somic tergantung kat atas file2 aku.spek nad yang tengah semayang kat depana ku ni tersidai kat depan aku. ada macmillan dictionary- kitab khas dak2 u aku, tanpanya aku payah gak nak pandai speaking. betul2 sebelah tangan ak ni ada tmdrive kinston special edition untuk tahun tiks, kaler gold and merah and lambang tikus. ermm maybe sebab ni la kot banyak sangat tikus mondok kat opis ni. kat celah2 buku yang berlnggok kat atas meja aku ni plak ader jam tangan antik aku, jenama J-Bovier pemberian kakak aku yang aku pakai since thn 2002. lama siott, x penah rosak.. yang bestnya klu org tengok aku pakai jam ni depa akn kata aku paki jam rosak coz dia xder jarum saat., tu je lahh yang barang2 aku kat atas meja ni..

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s