Mayyaclassic’s Weblog

marilah sama sama hindari kebosanan dalam hiduppp

my precious green Mac 24, 2008

Filed under: greenz grinding — mayyaclassic @ 7:32 am

things I love-

1. my green MP3

2.My Green Lovely Shirt

3. My Green sandal-new

4. My Green Business Card

5. My Green Bed

6. My Green Pencil- very meaningful to me

7. My Green temptios photo

8. My Green baju kurung

9. what else are in greeen?

Advertisements
 

terima kasih dunia Mac 22, 2008

Filed under: Aku suka Semua — mayyaclassic @ 11:33 am

terima kasih tuan tuan dan puan puan kerana sudi hadir memeriahkan lagi blog saya yang baru ditubuhkan ini. adapun saya ini seorang pengguna bari di sini.. jadi saya berkecenderungan ke arah eksperimentasi daripada implementasi..arakian tersebutlah inisiatif ini terhasil apabila aku asyik jeles apabila memerhatikan blog2 orang lain seta membaca kisah merapu mereka. pun begitu saya masih belom memikirkan lagi apakah konsep blog saya ini, sama ada ianya adalah sekadar HHTA *atau pun sangat consistant. wallahualam..

selebihnya saya memohon maaf kepada bos saya kerana saya menggunakan internet kat ofis tok buat benda2 ni semua.. alaaa bos, bossan aa asik keja manjang..

maka dengan lafaz bismillahh saya pun dengan ini merasmikan pembukaan blog saya dengan rasa teruja di tahap 110 darjah celcius..tenkiu..

*hangat2 taik ayam

 

my life, my soul, my brain

Filed under: Aku suka Semua — mayyaclassic @ 11:32 am

lokasi: sri gombak

masa: dekat- dekat nak maghrib

 aktivity: aku: sedang update blog

mis: sedang downlod lagu from u tube

nad: kat toilet

mai: sedang wat surat kot

Hari: Sabtu?????

Apa aku wat senja- snja sabtu ni kat Opis?

well, sebagai buruh paksa kami terpaksa ke opis untuk menyiapkan segala tugasan yang diberikan dalam duration yang ditetapkan. walapun x lah diseksa lagaknya seperti buruh paksa buat landasan ketapi kat vietnam tu, tapi jauh di sudut hati aku ni, terselit a jugak rasa x best..

tapi aku rasa dok kat opis ni adalah 4 kali lebih indah daripada menginap kat rumah kami yang kosong tu.. hatta kami bercakap atau buat bising sket pon akan jadi echo coz punya  la x dak barang2 huhu.

ni lah cara hidup org bujang yang baru merangkak mengenal dunia.. walaupun dalam seribu kepayahan, terpaksa jugak harungi.

hari ni ak berjaya menyipakan surat sebanyak 29, kira banyak a tu, ingat senang ker nak wat 29 surat tu, biasanya kklu aku wat 20 pon dah sempot, ni hari ni 29 tu aku wat dalam masa separuh hari jer. ni semua adalah bukti tahap efision ak dalam berkerja. nguahaahaha.

Klu org tngok kami kerja, mesti org kata kami ni workaholik, coz hari2 kami balik kul 9-10 mlm, tapi dah tuntutan keja nak wat lagu mana?huhu